Працівниця Чернівецької обласної лікарні Ангеліна Ломачинська - бронзова призерка чемпіонату Європи з важкої атлетики у Єревані!

Працівниця Чернівецької обласної лікарні Ангеліна Ломачинська посіла третє місце на чемпіонаті Європи з важкої атлетики. Змагання відбувалися в Єревані у Вірменії.

Про це йдеться на сторінці НОК України та олімпійської команди у Facebook, пише Суспільне.

Важкоатлетка працює асистенткою фізичного терапевта в обласній клінічній лікарні в Чернівцях.

Ангеліна Ломачинська показала результат у ривку 81 кілограм і за сумою двоборства – 176 кілограмів у ваговій категорії до 49 кілограмів.

Буковинка Ангеліна Ломачинська посіла третє місце на чемпіонаті Європи з важкої атлетики. Facebook / Федерація важкої атлетики України

Золото здобула румунська важкоатлетка Міхаела Камбей (198 кілограмів). Срібло виграла італійка Джулія Імперіо (183 кілограми).

Працівниця чернівецької обласної лікарні виборола бронзу на чемпіонаті Європи з важкої атлетики
Призерки чемпіонату Європи. Facebook / Федерація важкої атлетики України
Призерки чемпіонату Європи. Facebook / Федерація важкої атлетики України

Раніше у березні Ангеліна Ломачинська здобула перемогу в Кубку України з важкої атлетики серед чоловіків та жінок, присвяченому Збройним Силам України.

Ангеліна Ломачинська здобула у Єревані п'яту та шосту нагороду чемпіонату Європи. До цього важкоатлетка ставала третьою (2021) та першою (2022) у ривку, виграла "бронзу" у поштовху у 2022 році, а також посідала друге місце за сумою двох видів на Євро-2022.

На чемпіонаті Європи у Єревані Ломачинська встановила особистий рекорд за сумою двох видів. На попередніх двох Євро з важкої атлетики Ангеліна у двох видах показала результат 149 та 167 кг відповідно.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації