Поліцейський з Чернівців посів два призових місця на чемпіонаті України з кікбоксингу

З 21 по 23 травня у місті Київ проходив чемпіонат України з кікбоксингу, в якому взяли участь понад 500 учасників з усієї країни. До складу Національної збірної входили шестеро буковинців, зокрема поліцейський Олександр Гушуватий. Правоохоронець посів перше та третє місце на цих змаганнях та став чемпіоном України з кікбоксингу у ваговій категорії до 86 кілограмів.

Всеукраїнські змагання з кікбоксингу складалися з восьми розділів. Капрал поліції Олександр Гушуватий, інструктор з особистої безпеки відділу професійного навчання УКЗ ГУНП в Чернівецькій області, виступав у двох категоріях: К1 та лоу-кік. Буковинський поліцейський у першому розділі посів перше, а у другому - третє місце.

З 2017 року Олександр Гушуватий являється майстром спорту з кікбоксингу та займається ним професійно майже 5 років. За плечами правоохоронця численні змагання та чемпіонати, зокрема міжнародні, на яких капрал поліції здобув перемоги.

Як повідомили БукІнфо у відділі комунікації ГУНП в Чернівецькій області, наразі поліцейський готується до чемпіонату України з кікбоксингу серед професіоналів, який відбудеться у червні цього року у Києві.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації