Олександр Усик у надважкому поєдинку виграв бій проти Ентоні Джошуа і присвятив свою перемогу Україні та ЗСУ!

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (19-0, 13 КО) британець Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) зустрілися у реванші. Бій завершився перемогою Олександра Усика.

Олександр Усик роздільним рішенням суддів зберігає за собою чемпіонські титули 115-113, 116-112 на користь українця, та 115-113 на користь Джошуа.

Битва проходила на арені Jeddah Super Dome в Джидді у Саудівська Аравія, пише Главком.

У поєдинку-реваншу на кону стояли всі титули, які українець відібрав у британця минулого року, а також пояс журналу The Ring.

Одним із суддів бою між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа був українець Віктор Фесечко. Він працював одним із трьох суддів, які вестили рахунок. Разом з українцем бій судитили британець Стів Грей та американець Гленн Фельдман. Рефері в рингу призначено пуерториканця Луїса Пабона.

Зазначимо, що підтримати під час бою Олександра Усика приїхали бійці Збройних сил України. Також поряд з Усиком був тренер Василь Ломаченко та дружина боксера.

На початку бою Джошуа потужно пробив у корпус Усика, однак українець також знайшов двома ударами голову британця.

У четвертому раунді Джошуа намагався зловити українця аперкотом, однак чемпіон уникнув удару.

П'ятий раунд: Усик продовжує знаходити удари в голову Джошуа, британець відповів ударом нижче пояса.

Восьмий раунд: серія потужних ударів у живіт Усику від Джошуа. Українець втримався, однак британець збив темп чемпіона.

Дев'ятий раунд видався надважким для Усика. Джошуа був близький до того, щоб нокаутувати українця, але чемпіон втримався.

Проте вже у десятому раунді Усик дав гідну відсіч противнику.

Зазначимо, що після поєдинку Усик та Джошуа разом підняли прапор України.

Олександр Усик сказав на увесь Світ, що присвятив свою перемогу українському народу, Збройним Силам України та рідній Україні!

Чемпіон світу за версіями Всесвітньої боксерської організації (WBO), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) та Міжнародної федерації боксу (IBF) Олександр Усик (20-0, 13 КО) після перемоги над Ентоні Джошуа заявив, що хоче бій із Тайсоном Ф'юрі. В іншому випадку 35-річний уродженець Сімферополя пообіцяв піти з боксу.

"Я хочу подякувати всім, хто за мене молився. Хочу подякувати Богу, тому що він мені сьогодні багато дав. Я присвячую цей бій своїй країні, ЗСУ, всім, хто захищає мою країну. Дякую! Цей бій – вже історія. Його будуть дивитися. Особливо той раунд, в якому мене намагалися побити. Але я вистояв. Ф'юрі не пішов на пенсію. Він хоче зі мною боксувати. Я боксуватиму з Ф'юрі або не боксуватиму взагалі", – заявив Усик у рингу відразу після бою.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації