На Чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА збірна України посіла перше місце. Буковинці у її складі завоювали "срібні" медалі

На Чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА серед дорослих Збірна України посіла перше місце.

Змагання проходили з 27 вересня по 02 жовтня в Італії. У чемпіонаті взяли участь понад 270 спортсменів з 24 країн. В загальному заліку, перше командне місце посіла Збірна України, друге – Франція, третє – Велика Британія.

Про це БукІнфо повідомили у Чернівецькій обласній Федерації змішаних єдиноборств ММА.

У складі національної збірної виступали два буковинські спортсмени – Роман Кізюк та Іван Курелару, яким вдалося вибороти «срібні» нагороди чемпіонату.

Президент Чернівецької обласної Федерації змішаних єдиноборств ММА Україна В'ячеслав Чорней відзначив, що буковинські спорстмени вже другий рік поспіль показують високий рівень підготовки та завойовують першість на змаганнях для України.

Нещодавно, ще один буковинець, представник юнацької збірної Олексій Болбочан, здобув «золото» на змаганнях в Абу-Дабі та став двократним чемпіоном світу серед юнаків.

Іван Курелару з тренером Ігорем Наконечним (Клуб «Голден»)
Роман Кізюк з тренером Петром Горюком (Клуб «Централ»)

«Україна знову перемогла! І те, що наші вихованці знову здобувають перемогу у складі Збірної - надзвичайно престижно! Серед багатьох країн світу, нам вдається, вже два роки поспіль, утримувати перше місце – це дуже високий показник», - розповідає Вячеслав Чорней.

Іван Курелару, Вячеслав Чорней – Президент обласної Федерації ММА та Роман Кізюк


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації