На Буковині відбудеться футбольний турнір у рамках проєкту «Чотири регіони для Європи»

Влітку Чернівецька область прийматиме футболістів з Німеччини, Румунії та Франції. Партнерські регіони Чернівецької області — округ Швабія (Німеччина), Сучавський повіт (Румунія) та департамент Майєн (Франція), одноголосно висловили підтримку Україні в контексті теперішніх безпекових загроз.

Про це повідомляє Медіа агентство АСС з посиланням на пресслужбу Чернівецької ОДА.

Під час зустрічі сторони-учасники підбили підсумки партнерської та транскордонної співпраці у 2021 році, а також сформулювали пропозиції щодо реалізації спільних проєктів у 2022.

Насамперед це міжнародний молодіжний турнір у рамках проєкту «Чотири регіони для Європи», який цьогоріч влітку прийматиме Чернівецька область.

На учасників турніру очікує також просвітницький проєкт, присвячений проблематиці екологічно свідомого світосприйняття і спрямований на обмін досвідом, практиками та інноваціями між молоддю проєкту.

«Наш проєкт «4 регіони для Європи» – це наш регіональний внесок у зміцнення миру, стабільності, взаєморозуміння у Європі», – сказав Сергій Осачук, запрошуючи учасників з партнерських регіонів відвідати Буковину вже незабаром.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації