Клічук вмовив кількох чернівецьких підприємців фінансово підтримувати футбольний клуб "Буковина"

  • Спорт
  • 1384
  • 0

"БУКОВИНА" ЖИТИМЕ / 

Декілька чернівецьких підприємців погодилися фінансово підтримувати ФСК "Буковина". Також міська рада оголосила конкурс на реконструкцію стадіону "Буковина". 

Про це на своїй сторінці у Facebook написав Чернівецький міський голова Роман Клічук. За його словами, зараз це ті заходи, які допоможуть клубу вижити. Адже фінансування з бюджету для клубу цьогоріч не передбачили.

"Фінансування з бюджету для клубу цьогоріч не передбачене. Через це в нас навіть були певні тимчасові непорозуміння з його керівництвом. Але зрештою переважну більшість проблем можна вирішити шляхом конструктивного діалогу. Головне, що в нас одна спільна мета: дати шанс ФСК "Буковина" на майбутнє. Я переговорив з багатьма підприємцями міста, які погодились за власні кошти підтримувати клуб. Крім того, наразі міська рада оголосила конкурс на реконструкцію стадіону "Буковина" - повідомив Роман Клічук.

 

 

Раніше повідомлялося, що у футбольному клубі "Буковина" скептично описали підсумок зустрічі президента команди Вадима Заяця з міським головою Чернівців Романом Клічуком.

Зазначається, що "якщо керівники обласної та районної рад пообіцяли допомогти клубу, то новообраний чернівецький міський голова поки не висловив чіткої позиції щодо підтримки "Буковини".

Своєю чергою, Роман Клічук заявив, що не відмовляв у розгляді питання фінансування футбольного клубу "Буковина, а лише запропонував керівництву команди провести аудит. 


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації