Каратист з Чернівців Валерій Чоботар, котрий переміг росіянина на чемпіонаті світу у Будапешті розігрує за донат для ЗСУ ті самі рукавички, якими бив представника країни-агресора!

  • Спорт
  • 2412
  • 0

Український каратист з Чернівців Валерій Чоботар, котрий переміг росіянина на цьогорічному чемпіонаті світу у Будапешті і завоював бронзу, розіграє за донат для ЗСУ ті самі рукавички, якими бив представника країни-агресора!

Кошти з розіграшу Валерій Чоботар спрямує на допомогу підрозділу “Стугна”, де воює тренер Національної молодіжної збірної, а також пораненим захисникам-тренерам, повідомляє спільнота "Шо там".

Аби стати одним з учасників розіграшу, необхідно:

- зробити донат від 200 гривень на монобанку: https://send.monobank.ua/jar/2A18nmCjAm
або карту: 5375 4112 1020 7937

- в коментарях до переказу вказати нік у Інстаграм;

- підписатися на сторінки організаторів аукціону за посиланнями у коментарях;

- а також поділитися відео Валерія Чоботаря з розіграшем у своїх сторіз.


Нагадаємо, чернівецькі каратисти Валерій Чоботар та Андрій Заплітний стали бронзовими призерами Чемпіонату світу, який відбувся у Будапешті.

Як повідомляє Чернівецька ОВА, Андрій Заплітний (до 75 кг, тренери – Олександр Пікулін, Андрій Лазаренко) та Валерій Чоботар (до 84 кг, тренери – Олександр Пікулін і Андрій Лазаренко) вибороли бронзові нагороди у своїх вагових категоріях.

У поєдинкові за бронзу Валерій Чоботар переміг росіянина Едуарда Гаспаряна, а Андрій Заплітний – британця Томаса Скотта.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації