Футбольному клубу "Буковина" не вистачає грошей для змагань у другій лізі (ВІДЕО)

  • Спорт
  • 1214
  • 0

ДЕ ВЗЯТИ ГРОШІ? /

Команда футбольного клубу "Буковина" готується до участі в новому сезоні, який розпочнеться наприкінці березня. Для річної роботи їм потрібно понад сім мільйонів гривень.

У команді клубу 15 футболістів, п'ятеро з них — віднедавна. Окрім того, через нестабільне фінансування клубу звільнився головний тренер Степан Маковійчук. За словами капітана команди Тараса Сивки, щосезону оновлюють склад клубу, бо частина футболістів звільняється. Це негативно впливає на підготовку до матчів, - пише Суспільне.

Більшу частину грошей витрачають на зарплати. Також фінансування потрібне на форму, інвентар, виїзні матчі та проживання футболістів, які не з Чернівців.

За словами президента клубу Вадима Заяця, за минулий рік заборгували пів мільйона гривень на зарплати. Щоб взяти участь у змаганнях другої ліги, потрібно щонайменше три мільйони гривень.

На фінансову допомогу очікують від міської ради та приватних підприємців. У коментарі Суспільному міський голова Роман Клічук сказав, що передусім хочуть залучити гроші приватних інвесторів.

Зараз “Буковина” перебуває на сьомому місці з 13 команд другої ліги.

Перша гра нового сезону відбудеться 19 березня з київською "Оболонню".

Фото і відео Суспільне


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації