ОФІЦІЙНО. Стала відома нова дата бою між Усиком та Ф'юрі

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня 2024 року.

Місце проведення залишилось незмінним – Ер-Ріяд, Саудівська Аравія.

Нагадаємо, спочатку бій планувався на 17 лютого 2024 року, але Тайсон Ф'юрі отримав травму у тренувальному таборі.

Розсічення, якого зазнав Ф'юрі, "виключає будь-яку можливість" проведення бою в саудівському Ер-Ріяді за два тижні. Поєдинок за чотири основних титули в гевівейті відклали на невизначений термін, пише Суспільне Спорт.

Бій Усик — Ф'юрі відкладається вже вдруге через британця. З неофіційної дати у грудні його переносили на лютий після складної перемоги чемпіона WBC над дебютантом професійного боксу Франсісом Нганну восени 2023 року.

"Тайсон Ф'юрі — довбаний боягуз, що робитиме будь-що, аби не битися з Усиком. Він попросив вдарити його у брову сковорідкою. Можете так мене і процитувати", — заявив менеджер українця Егіс Клімас у коментарі для The Ring.

"Коли новини донесли до Олександра, він лише посміхнувся. Це все, що він зробив. Він надто сильний психологічно, аби зламатися".

Промоутер українця Олександр Красюк натомість запропонував Ф'юрі розглянути можливість завершити професійну кар'єру.

"Бажаю тобі найшвидшого відновлення, — написав Красюк на сторінці британця в Instagram. — Бог надіслав тобі знак. Подумай про завершення кар'єри, брате".

Наступним суперником українського володаря поясів WBA, WBO та IBF відтак може стати непереможений хорват Філіп Хргович.

Ф'юрі востаннє захищав пояс WBC у грудні 2022 року, коли переміг Дерека Чисору нокаутом. Відтоді британець провів один бій — з колишнім бійцем змішаних єдиноборств Нганну, в якому основний титул не розігрували.

Бій з Ф'юрі 17 лютого мав стати для Олександра Усика шостим після переходу до надважкої вагової категорії. У 2023 році українець боксував одного разу: переміг Даніеля Дюбуа нокаутом у дев'ятому раунді.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації