Чудовий початок і бронза української збірної з біатлону

  • Спорт
  • 1359
  • 0

Не дивлячись на те, що біатлон не входить до найпопулярніших видів спорту, які щодня переглядають глядачі, але ж все таки вболівальників стає з кожним роком все більше. І це цілком зрозуміло чому, так на юніорському чемпіонату світу 2023 українці вибороли бронзу у змішаній естафеті у Казахстані.

Біатлон сьогодні відноситься до категорії видовищних зимових спортивних дисциплін, в рамках якої проводяться одні з рейтингових змагань, тому обираючи добру букмекерську контору якою є GGBET, дивитися спортивні біатлоністські події можна не тільки із захватом, але й з користю. Адже БК пропонує гарну дінію на цей вид спорту.

Наша команда у складі Олени Міської, Олександри Меркушиної, Богдана Борковського та Михайла Хміля стала третьою у змішаній естафеті. І це перша медаль держави на світових змаганнях з 2019 року.

Крім гарної новини серед юніорів, на спринті у Новому місці за результатами чоловічої гонки переслідування, яка відбулася у рамках 7 етапу Кубка світу сезону 2022/2023, найкращим українцем став Богдан Цимбал, який з повільним ходом та не зовсім вдалою стріляниною став у результаті 31-м. В рамках цього ж етапу тільки у жіночому спринті, все в тому ж чеському містечку, три українки зайняли місця у топ-30.

Юлія Джима потішила українських уболівальників десятьма закритими мішенями та мала конкурентну перевагу на дистанції. Юлії трохи забракло сил лише на останньому колі, але одинадцята позиція — це найкраще досягнення у сезоні. На хорошу рівні провела гонку Олена Білосюк, яка з одним промахом фінішувала у топ-30. Анастасія Меркушина продемонструвала ідентичний результат із Оленою та також може внести собі спринт до активу. Наші дівчата показали найкращу гонку у сезоні та показали дуже добрий результат.

Чи можна поставити на біатлон

Змагання з біатлону регулярно транслюються на багатьох популярних спортивних каналах світу. Видовищні види спорту не можуть бути проігноровані ні любителями ставок, ні букмекерськими конторами, а це означає, що ставки на біатлон заслуговують на особливу увагу. Команда GGBET пропонує займатися ставками на жіночі, чоловічі та змішані протистояння, адже біатлон — це не сумно, а завзято та дивовижно красиво.

Поставити можна на:

  • порівняння спортсменів, який саме гравець буде вищим у загальному заліку;
  • на переможця змагання, який з більшою ймовірністю займе перше місце;
  • на трійку призерів за підсумками турніру;
  • на промахи кожного учасника, але зверніть увагу на можливості кожного учасника, адже деякі виконавці стріляють без промахів, інші часто зазнають невдач, аналізуючи варто враховувати й погодні умови.

Існують різні формати турніру з індивідуальними правилами та регламентом, тому перед початком укладанням парі рекомендується ознайомитися з особливістю майбутньої зустрічі.

На сайті букмекера дуже зрозумілий інтерфейс, тому без проблем можна знайти улюблену дисципліну та змагання, яке відбудеться найближчим часом. Крім цього можна додавати матчі в улюблене. Реєструйтеся та будьте на одній хвилі з найкращими*.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації