Чернівчани здобули золото та срібло на чемпіонаті світу з ММА 2022

Двоє буковинських спортсменів з Чернівців - Роман Кізюк та Іван Курелару, - здобули золото та срібло на чемпіонаті світу з ММА 202З у складі національної збірної України!

Змагання проходили у Белграді (Сербія), з 11 по 17 лютого 2022 року. У чемпіонаті взяли участь понад 500 спортсменів з 63 країн, повідомили БукІнфо в обласній Федерації змішаних єдиноборств ММА.

Україну на чемпіонаті представляли 18 спортсменів та спортсменок, 9 в категорії молодь та 9 в категорії дорослі.

Роман Кізюк переміг свого суперника з Уельсу, здобув золоту медаль та став Чемпіон Світу у ваговій категорії 93 кг серед дорослих.
Іван Курелару, провів п’ять поєдинків і у фіналі поступився своєму супернику із Бахрейну, здобувши «срібло» чемпіонату світу в ваговій категорії 70,3 кг серед дорослих.

Курелару: вихід у фінал

Президент Чернівецької обласної Федерації змішаних єдиноборств ММА Україна В'ячеслав Чорней відзначив, що буковинські спортсмени вже третій рік поспіль показують високий рівень підготовки та завойовують першість на змаганнях для збірної України.

Нагородження Романа Кізюка

Нагадаємо, що в жовтні 2022 року, в Італії відбувся Чемпіонат Європи зі змішаних єдиноборств ММА, де Роман Кізюк та Іван Куралару здобули «срібні» нагороди чемпіонату.

На фото: Іван Курелару, В'ячеслав Чорней та Роман Кізюк

«Хлопцям вдалося значно покращити свої результати. І те, з 9 спортсменів, які представляли збірну України на чемпіонаті, «золото» та «срібло» вибороли лише буковинці - є великим досягненням для нас. Я вважаю, що тренери хлопців Петро Горюк та Ігор Наконечний – це тренерська еліта України та одні з найкращих у світі», - розповідає Вячеслав Чорней.

У загальному заліку збірна України посіла III командне місце серед молоді та IV - серед дорослих.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації