Буковинські боксери вдало виступили на міжнародному турнірі на Волині

НОВИНУ ВІДНОВЛЕНО З 11 по 13 червня у волинському місті Любешів відбувся представницький Міжнародний турнір з боксу. До Волині з’їхалися на змагання боксери з усієї України, а з-за кордону завітали спортсмени з Латвії, Польщі, Словаччини, Молдови й Білорусі.

Потішила шанувальників спорту Волині якість і кількість учасників змагань. На любешівському ринзі боксувало понад 250 спортсменів у різних вікових категоріях і за три дні змагань відбулося близько 200-а двобоїв. Учасниками турніру стали боксери 2003-2006 р.н., а також дорослі-еліта.

Були на цих змаганнях і представники Буковини. На ринг у Любешові вийшли спортсмени боксерського клубу «Спарта», який базується у Великокучурівській ОТГ, на чолі зі старшим тренером клубу Петром Москалюком.

Усі троє буковинських «спартанців» заробили на турнірі медалі. Не дотягнув до фіналу лише Дмитро Сушинський (2004 р.н., вагова категорія до 81 кг), який через травму змушений був достроково припинити свій бій і, таким чином, посів третє місце у своїй ваговій категорії.

Дві перемоги у двох поєдинках заробив у Любешові досвідчений «спартанець» Андрій Томащук (2004 р.н., вагова категорія до 60 кг). Він і став одним із двох представників «Спарти», які заробили на цих змаганнях «золоті» медалі.

Також «золото» турніру завоював Богдан Іванущак (2003 р.н., вагова категорія до 69 кг), найстарший за віком із великокучурівських боксерів у Любешові. Богдан вправно відбоксував у двох поєдинках і зміг проявити свою майстерність, яку відмітили й організатори змагань. Боксер навчається у Чернівецькому педагогічному коледжі ім. Ю. Федьковича на відділенні фізичного виховання.

Альберт КОМАРІ, спеціально для БукІнфо (с)
Фото надані автором


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації