Буковина “розписала” нічию, а Довбуш переміг

Цими вихідними у Чернівцях на ФОК “Олімпія” відбулись два футбольних матчі. В суботу ФСК “Буковина” грала проти СК “Чайка” (Петропавлівська Борщагівка, Київська обл.) в рамках 14 туру Другої ліги Чемпіонату України з футболу. 

Запеклості поєдинку додавало те, що команди розташувались поруч у турнірній таблиці - їх розділяв лишень один бал. Також матч припав на день народження головного тренера буковинців Євгена Коваленка. Фінальний свисток зафіксував безгольову нічию, а відеоогляд матчу можете переглянути тут. В турнірній таблиці “Буковина” залишилась на 7-му місці із 19-ма набраними очками. 

May be an image of 2 людини, люди стоять, people playing football та трава
Фото: Фейсбук ФСК “Буковина” Чернівці

У неділю на цьому ж полі виступав чернівецький УСК “Довбуш”, провівши перший матч в Чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд після зимової перерви. В гості приїхав коломийський “Варатик”, хоча саме вони виступали номінальними господарями поєдинку - матч мав відбутись на Івано-Франківщині, але через неготовність тамтешнього трав’яного газону обидва клуби погодились грати на штучному полі в Чернівцях. Довбушівці загалом контролювали гру проти команди, яка поки йде без перемог і займає останнє дев’яте місце в цій групі. Фінальний рахунок матчу 1-3 на користь чернівчан. Головний тренер команди Віталій Куниця прокоментував для БукІнфо підсумки поєдинку: 

Основне завдання на гру - здобути три очки, ми виконали. Спеціально під цього суперника не готувались. В нас була важка неділя з серйозними фізичними навантаженнями, тому що потрібно закласти базу фізичної підготовки на майбутнє. А зробити це раніше в лютому і навіть частині березня не могли через погоду і карантинні обмеження. Щодо цієї гри, то наша командна гра по контролю м’яча влаштовувала, але десь не вистачало завершення. Хоча рахунок був комфортний, що дозволяло менше ризикувати при атакувальних діях. Звісно, є над чим далі працювати, адже наступний поєдинок в нас проти “Карпат” у Львові вже цієї суботи”. 

Немає опису.
Фото: Фейсбук УСК “Довбуш”

Після 9 турів “Довбуш” розташувався на 4 місці із 14 очками. В команд на третьому і п’ятому місцях також по 14 очок, тож боротьба за бронзові медалі в самому розпалі. 


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації