Президент ФК "Буковина" покладає надії на нового тренера Віктор Мглинця

СТАРИЙ НОВИЙ ТРЕНЕР / 

Президент ФК "Буковина" Сергій Гринюк вважає, що екс-гравець клубу Віктор Мглинець, як місцевий тренер, переживатиме за результат своєї команди. Про це повідомляє офіційний сайт команди.

"Віктор Мглинець – місцевий тренер. Тому і переживатиме за результати рідної команди. Цього фахівця я і бачу на посаді головного тренера «Буковини». Нам би хотілося того, щоби Мглинець тренував чернівецький колектив у першій лізі. Однак…

Новий наставник нашої команди повинен мати можливість зібрати команду з тих гравців, які, на його думку, посприяють досягненню позитивного результату. На жаль, «Буковину» залишили футболісти, які могли допомогти команді вдало виступати у другій лізі. Гравці поїхали на перегляд в інші команди. Звісно, що можна запросити у команду кваліфікованих виконавців, однак це станеться тоді, коли ми поставимо завдання повернутися у першу лігу.

Якщо ми виступатимемо наступної першості України та вирішуватимемо серйозні завдання, то плануємо робити ставку на Мглинця та ще одного тренера, який допомагатиме Віктору Івановичу. А якщо проблеми нашого клубу не вирішаться, то зрозуміло, що у ньому не буде кваліфікованих тренерів, вправних футболістів та інших людей", - зазначив Сергій Гринюк.

Довідка

Віктор МГЛИНЕЦЬ народився 3 січня 1963 року в Чернівцях. Виступав за команди «Буковина» (Чернівці), «Поділля» (Хмельницький), «Металург» (Запоріжжя), «Гакоах» (Рамат – Ган, Ізраїль), «Чорноморець» (Одеса), «Меркурій» (Чернівці, футзал). У 2007-2009 роках був головним тренером чернівецької «Буковини». Успішно працював із футзальними командами «Меркурій» (Чернівці) та «Спортлідер+» (Хмельницький). Провів у «Буковині» 388 матчів, у яких забив 107 голів.
 
БукІнфо (с)

 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації