"Буковина" поступилася "Арсеналу" в Білій Церкві (ВІДЕОЗАПИС ПІСЛЯМАТЧЕВОЇ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ)

 У 24 турі першості України чернівецька «Буковина» грала на виїзді з колективом «Арсенал» (Біла Церква). Зазначимо, що команда з Київщини знову отримала можливість грати на білоцерківському стадіоні «Трудові резерви». Щодо «Буковини», то, на жаль, під час тренування нашої команди травмувався досвідчений захисник Олег Керчу. А ось нападник Степан Маковійчук, який продовжує заліковувати травму, залишився у Чернівцях.
 

Господарі поля зуміли «розписатися» у воротах «Буковини» на шостій хвилині зустрічі. Відзначився Павло Чорномаз, який нещодавно прийшов у «Арсенал» із кіровоградської «Зірки». На жаль, своїм влучним ударом Павло перервав «суху» серію голкіпера «Буковини» Олександра Мусієнка, яка тривала 372 хвилини. 
 

У першому таймі запам’ятався удар зі штрафного Руслана Гунчака. На «постріл» Руслана зреагував воротар білоцерківського колективу. Зазначимо, що наш суперник мав непогані можливості збільшити свою перевагу в рахунку. На щастя, після ударів гравців «Арсеналу» м’яч потрапляв у стійку чи поперечину воріт чернівецької команди.
 

«Буковина» поступилася з рахунком 0:1. Тепер на підопічних Вадима Зайця очікує домашній поєдинок із кіровоградською «Зіркою», яку нещодавно очолив відомий у минулому футболіст київського «Динамо» та збірної СРСР Вадим Євтушенко. Зазначимо, що у цьогорічних офіційних матчах кіровоградці здобули перемоги із загальним рахунком 11:2. Сподіваємося, що гравці «Буковини» зуміють перервати виграшну серію «Зірки». Матч «Буковина» - «Зірка» відбудеться 8 квітня. Початок о 15 годині. 
 

Склад «Буковини»: Олександр Мусієнко, Іраклій Циколія, Вадим Мельник, Сергій Басов, Олександр Вечтомов, Володимир Найко (Тарас Яворський, 46), Роман Дорош (Юрій Бровченко, 78), Руслан Гунчак, Євген Сантрапинських, Антон Крамар, Олександр Семенюк (Роман Степанков, 64). Запасні: Сергій Тукач, Борис Орловський.
 

БукІнфо (с)

Фото Романа Ковальчука


 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації