25 липня «Буковина» розпочала дебютний матч у сезоні безгольовою нічиєю з «Чайкою»

25 липня «Буковина» розпочала дебютний матч у сезоні безгольовою нічиєю з «Чайкою». Як зазначає офіційний сайт чернівецького клубу, «Буковина» втратила два очки, а не заробила одне. Чернівчани створили більше моментів, ніж «Чайка» – підвела реалізація. Найкращі нагоди мали Салбак і Волинець.

Новачки не розчарували. Логінов додав солідності в обороні, ще й ледь не забив прямим ударом зі штрафного. Волинець міг стати героєм, якби відзначився голом після пасу Салбака. Фаді поки бракує взаємодії з партнерами, зате об’єм роботи нападник дав великий.

«Жовто-чорні» високо пресингували. Особливо у першому таймі, поки було більше сил. Через це «Чайка» мала великі проблеми з виходом із оборони. Захисники господарів просто вибивали м’яча вперед (переважно неточно), а Пономаренко вперше серйозно вступив у гру аж в середині другого тайму.

Фізичної готовності у футболістів "Буковини" вистачило хвилин на 70. Це логічно, як для першого матчу сезону. Проте чернівчани мали чим компенсувати втому.

По самовіддачі, то до наших футболістів жодних претензій бути не може. На полі був єдиний колектив, який боровся у кожному епізоді, - зазначає сайт ФСК “Буковина”.

Склади команд:

«Чайка»: Міхєєв, Малишкін, Сичевський, Русьян (Аракелян, 56), Музиченко (К), Соловйов (Куноун, 82), Цебро, Мосіюк, Погранічний (Клименко, 73), Лига (Тименко, 70), Нівалдо (Василенко, 70).

Запасні: Злотар, Кочубинський, Мнишенко, Шакун.

Головний тренер: Владислав Савчук.

«Буковина»: Пономаренко, Гакман, Орловський (К), Логінов, Дмитрієв, Клочан, Столяр, Орнат (Лук‘янченко, 85), Сивка (Рябий Д., 86), Волинець (Николишин, 71), Салбак.

Запасні: Фіяло, Рябий А., Беслюбняк.

Головний тренер: Євген Коваленко.

Попередження: Музиченко, Аракелян, Сичевський, Мосіюк, Куноун – Столяр, Гакман.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації