10 вересня у Чернівцях стартує перший Турнір з боксу, присвячений 30-й річниці Незалежності України

  • Спорт
  • 1683
  • 0

Вже цими вихідними Чернівці знову на кілька днів стануть центром боксу на Західній Україні. 10 вересня в місті стартує перший Турнір з боксу, присвячений 30-й річниці Незалежності України і Дню фізичної культури та спорту. За сприятливих погодних умов змагання відбуватимуться на території «Льодового майданчика» просто неба, в іншому випадку поєдинки Турніру проходитимуть у приміщенні ФСК «Локомотив».

Ініціює проведення турніру боксерський клуб «Колізей-Машзавод» на чолі з Едуардом і Олександром Погодіними, і це вже стало великою доброю традицією нашого міста. Саме завдяки таким спортивним формаціям, як «Колізей-Машзавод» і СК «Лідер» чернівчани мають можливість спостерігати цікаві змагання й долучати своїх дітей до здорового способу життя і занять фізичною культурою та спортом.

Турнір триватиме протягом трьох днів – з 10 по 12 вересня. Організатори змагань очікують задіяти в запеклих боксерських баталіях близько 150-ти учасників не тільки з Буковини та інших регіонів України, а й із-за кордону. Зокрема, на вересневий Турнір було запрошено боксерську команду з міста Юрмала, що в Латвії.

Якщо говорити про гостей з інших областей, то в Чернівці традиційно завітають команди з Хмельницького, Городка, Кам’янця-Подільського і Чемерівців (Хмельницька область), а також з Івано-Франківська та області (Косів, Коломия, Кути), Києва, Житомира, Одеси, Закарпаття і Львова.

Щиро запрошуємо всіх чернівчан і гостей міста відвідати події першого Турніру з боксу, присвяченого 30-й річниці Незалежності України і Дню фізичної культури та спорту на «Льодовому майданчику» і підтримати чернівецьких боксерів, які захищатимуть цими днями честь нашого міста і нашого краю.

Початок змагань:

П’ятниця, 10 вересня – о 16:00

Субота, 11 вересня – 13:00

Неділя, 12 вересня – 11:00

Альберт КОМАРІ, спеціально для БукІнфо (с)


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації