У чернівецькому кафе "Львівські круасани" отруїлися відвідувачі (ДОДАНО ВІДЕО)
БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ! /
У Чернівцях 5 осіб отруїлися, після відвідин закладу громадського харчування у центрі міста - кав'ярні "Львівські круасани".
Як повідомив начальник ГУ Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Олександр Александрюк новинам UA: Буковина заклад зачинили на найближчі 10 днів, пише molbuk.ua.
За словами О. Александрюка, у роботі закладу знайшли порушення - не всі працівники мали медичні книжки, до того ж, були порушені норми зберігання продуктів. Також проводять експертизу на сальмонельоз - аби встановити, що саме стало причиною отруєння людей.
Нагадаємо, 8 березня група з 14-ти осіб споживала харчові продукти в одному із закладів у центрі Чернівців. 10 березня госпіталізували 5 людей, серед них - 15-річна дівчина.
У Чернівцях 5 осіб отруїлися, після відвідин закладу громадського харчування у центрі міста - кав'ярні "Львівські круасани".
Як повідомив начальник ГУ Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Олександр Александрюк новинам UA: Буковина заклад зачинили на найближчі 10 днів, пише molbuk.ua.
За словами О. Александрюка, у роботі закладу знайшли порушення - не всі працівники мали медичні книжки, до того ж, були порушені норми зберігання продуктів. Також проводять експертизу на сальмонельоз - аби встановити, що саме стало причиною отруєння людей.
Нагадаємо, 8 березня група з 14-ти осіб споживала харчові продукти в одному із закладів у центрі Чернівців. 10 березня госпіталізували 5 людей, серед них - 15-річна дівчина.
Фахівці знайшли ряд порушень у роботі кав’ярні "Львівські круасани", п’ятеро відвідувачів якої в Чернівцях потрапили до лікарні із отруєнням.
Про це повідомив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Олександр Александрюк, йдеться у сюжеті телеканалу UA:Буковина.
Він повідомив, що працівники закладу працювали без медичних книжок.
"Харчові відходи розміщувались у незакритих контейнерах, конструкції яких не забезпечували максимальний рівень захисту та їх дезінфекцію. І були частково відсутні документи на продукти харчування", - повідомив посадовець.
За його словами, фахівці управління відібрали у закладі проби сирого яйця, м’яса і води.
"Гадаю, ми впродовж кількох днів будемо мати інформацію та підтверджений діагноз. Також були відібрані проби від працівників щодо сальмонеллоносійства", - повідомив О. Александрюк.
Посадовець додав, що до результатів експертизи та усунення всіх порушень на власника кафе складуть припис і накладуть штраф.
Про це повідомив начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Олександр Александрюк, йдеться у сюжеті телеканалу UA:Буковина.
Він повідомив, що працівники закладу працювали без медичних книжок.
"Харчові відходи розміщувались у незакритих контейнерах, конструкції яких не забезпечували максимальний рівень захисту та їх дезінфекцію. І були частково відсутні документи на продукти харчування", - повідомив посадовець.
За його словами, фахівці управління відібрали у закладі проби сирого яйця, м’яса і води.
"Гадаю, ми впродовж кількох днів будемо мати інформацію та підтверджений діагноз. Також були відібрані проби від працівників щодо сальмонеллоносійства", - повідомив О. Александрюк.
Посадовець додав, що до результатів експертизи та усунення всіх порушень на власника кафе складуть припис і накладуть штраф.
Фото ТВА
Більше новин по темі:
-
Чернівецький обласний кардіоцентр утримує лідерство в Україні з надання спеціалізованої кардіологічної допомоги
-
Стало відомо, чому діти легше переносять COVID-19
-
«П’ята хвороба». В Україні епідемія парвовірусу: що це таке
-
Дослідники знайшли спосіб знешкоджувати ракові клітини без шкоди для здорових
-
У 8 закладах Буковини можна отримати медичну допомогу при інсульті - НСЗУ
-
2 млн. гривень: у Чернівецькому обласному клінічному кардіоцентрі за власні кошти створюють нове відділення кардіореабілітації