Время и Стекло запрошує на стріт-стайл вечірку

ШОУ-БІЗ / 

  

Насиченість та великий рівень стресу у містах-мільйонниках вимагає також достойного рівня та різноманітності дозвілля. Це потрібно, щоб люди могли, так би мовити, перезавантажитись, набратись сил та натхнення для нових звершень та перемог. Саме тому наймасштабніші та найцікавіші події відбуваються у столиці України.

 

Для наймасовіших заходів однією з головних завдань стає пошук концертного майданчика. І якщо у теплий період року з цим проблем менше, адже є різноманітні парки, стадіони, площі, то взимку не сильно комфортно буде насолоджуватись дійством на відкритому повітрі.

 

Одним з найбільших критих майданчиків у Києві є Палац Спорту, який може вмістити до 15 тисяч відвідувачів. Саме тут проходять найжаданіші різноманітні заходи. Це можуть бути як концерти, церемонії нагородження, дискотеки, дитячі вистави і навіть тематичні льодові ковзанки. Топові зірки української сцени та зірки світового масштабу проводять тут свої виступи.

 

Найкращий поп-гурт 2018 року за версією “M1 Music Awards” та виконавці мега-хіта 2015 року “Имя 505” Время и Стекло запрошують усіх до Палацу Спорту на наймасштабнішу вечірку у стилі стріт-стайл під назвою Vislovo.

 

“Пусть смотрят все завистливо...” - а саме такі почуття будуть виникати у тих, хто не потрапить на цю драйвову та бентежну подію. Якісний звук, неймовірне візуальне шоу, найгучніші хіти гурту Время и Стекло змусять відчувати себе “На стилі”.

 

Придбати електронні квитки на Vislovo можна прямо зараз, перейшовши за посиланням:

https://vremya-i-steklo.ticketsbox.com/.

 

Купуй собі та про друзів не забувай!


Це саме та подія, яка подарує тобі драйв, натхнення та щастя!

 

Ще більше цікавих подій столиці України можеш знайти тут: https://kiev.ticketsbox.com/.


І нехай твоє дозвілля буде якомога різноманітним та яскравим!  


 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації