«Ревізор» у Чернівцях: хто отримав нагороду від телепроекту (ВІДЕО)

ШОК ВІД РЕВІЗОРА / 

Знімальна група телепроекту "Ревізор. Магазини", який виходить в ефір на телеканалі "Новий" проінспектувала три магазини та Калинівський ринок у Чернівцях. Про це йдеться у новому випуску передачі, яка вийшла в ефір ввечері 4 березня, пише
molbuk.ua

Зокрема, знімальна група "Ревізора" побувала у супермаркеті "Артишок" на вулиці Комарова. Ведуча проекту Ірина Хоменко побувала у складському приміщенні закладу в підвалі та перевірила санітарний стан магазину. Щоправда, нагороду закладу не вручили через ряд недоліків, які були знайдені у процесі перевірки "Артишоку".

Пізніше телепроект відвідав магазин "Зорька" на вулиці Владислава Трепка. Ведуча передачі також виявила тут ряд недоліків: порушення температурного режиму у відділі молочної продукції, відсутність медичної книжки тощо. Ірина Хоменко не вручила жодної відзнаки працівникам цього закладу.
 

Далі знімальна група "Ревізора" відправилась на вулицю Хотинську в магазин "Квіти-центр". За словами телеведучої, це – найбільший квітковий магазин у Чернівецькій області. Ірина Хоменко звернула увагу на відсутність українського маркування іноземних товарів у цьому закладі. Проте вона висловила задоволення тим, що керівництво магазину показало їй всі необхідні документи.

 


Знімальна група вручила власниці магазину "Квіти-центр" зелену табличку-рекомендацію "Ревізора".

Далі "Ревізор" попрямував на Калинівський ринок у сектор, де торгують килимами. Тут Ірина Хоменко зіткнулась із незадоволеною продавчинею, яка буквально виштовхала ведучу зі свого торгового місця. Ведуча телепроекту розкритикувала працівників ринку через те, що не всі вони володіють вогнегасники – особливо у тому секторі, який навесні минулого року потерпів унаслідок масштабної пожежі.

Калинівський ринок також залишився без нагороди від популярного телепроекту: Ірина Хоменко зазначила, що "враховуючи небезпечні умови, покупки би тут не робила". 
 

 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації