Побитий Дзідзьо звернувся до шанувальників з лікарняного ліжка

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ / 


Лідеру групи DZIDZIO Михайлу Хомі, який показав організатора нападу на нього, довелося зустріти Новий рік в лікарні. Незважаючи на це він не сумує.


Дзідзьо записав відеозвернення, яке розмістив на своїй сторінці в Instagram. У ньому артист привітав фоловерів з Новим роком і подякував їм за підтримку. "Вітаю всіх з Новим роком і бажаю здоров'я, бажаю успіху, бажаю достатку, бажаю щастя, і бажаю веселого настрою. В новому році все буде набагато краще, старому дякуємо, але приймаємо новий і пам'ятаємо, що в новому році нас чекає фантастичне майбутнє. Люблю вас і велике спасибі за підтримку", - сказав Михайло.

Він також попросив передплатників писати йому щось, тому що він знаходиться в лікарні і йому сумно. У свою чергу, користувачі також привітали свого кумира зі святом і побажали якомога швидше стати на ноги.

Нагадаємо, що 28 грудня на Дзідзьо напали в Києві. Зловмисники били артиста по обличчю. В підсумку лікар діагностував у музиканта розрив барабанної перетинки лівого вуха. Після нападу Дзідзьо був змушений скасувати всі заплановані на найближчий місяць концерти, включаючи новорічні виступи на корпоративах. 
 

 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації