Буковинців запрошують на фестиваль "Бандерштат-2018", який збере на Волині найвідоміших українських музикантів

ЗАПРОШУЮТЬ НА ФЕСТ /


Наймасштабніша музична візитівка Волині – фестиваль Бандерштат – відбудеться 3-5 серпня під Луцьком у селі Рованці. Потрапити на територію заходу, як і торік, можна буде пішохідним мостом із Центрального парку міста.


Бандерштат-2018 буде уже 12-им за ліком. Щороку на фестиваль приїжджають тисячі людей з різних куточків України та з-за кордону: зокрема, торік – понад 12 тисяч гостей. У 2018 організатори прогнозують ще більшу – рекордну – відвідуваність.

Вперше Бандерштаті виступатимуть відомі українські музиканти: гурт Друга ріка, Тарас Чубай та Плач Єремії, Христина Соловій, NaviBand (Білорусь), Мері, Katya Chilly Group 432 Гц, Yurcash, Pavlik OverDrive. Також відвідувачів чекають виступи O.Torvald, Без Обмежень, Арсен Мірзоян, Тартак та ще півсотні виконавців. Загалом на фестивалі буде 4 музичні сцени: головна, тиха, urban і нічна.

Традиційна гутіркова сцена Бандерштату буде дискусійним майданчиком, на якому обговорюватимуться нагальні питання захисту, збереження і примноження всього, що ми називаємо українським. Лекції читатимуть відомі у різних сферах українці, лідери громадської думки.

Літературна сцена цьогоріч стане епіцентром творчості знакових сучасників української прози та поезії. Репертуар кінотеатру просто неба включатиме ряд нових українських стрічок. Для наймолодших гостей Бандерштату діятиме дитяче містечко. Вхід на фестиваль дітям до 12 років – безплатний. На ярмарку можна буде придбати речі українських виробників, а також сувеніри ручної роботи.

Традиційно багатогранною буде патріотично-виховна складова дійства. Вільним буде і вхід для учасників бойових дій.

Фестиваль, за традицією, буде безалкогольним. Організатори вважають, що розважатися можна і на тверезу голову.

 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації