Протест біля Чернівцігазу: люди вимагають скасувати платіжки за транспортування газу (ВІДЕО)

БУКОВИНСЬКИЙ ГАЗЗАВАТ /

У Чернівцях поблизу офісу «Чернівцігазу» на вулиці Винниченка протестують люди. Буковинці вимагають скасувати плату за транспортування газу, зменшити тарифи та зробити їх доступними для народу. Люди прийшли із плакатами «ТОВ «Чернівцігаззбут» - припиніть обкрадати людей», «Стоп газовому геноциду на Буковині», «Транспортування газу – лохотрон на Буковині», повідомляє ІА АСС.

«Ми проти того, щоб у людей брали плату за транспортування газу. Влітку у платіжках за газ в мене було 80-90 гривень до сплати, а за транспортування - близько 300 гривень. Нехай піднімають ціни, але ж зроблять достойні зарплати й пенсії в країні. Людина, яка має пенсію 1600 гривень, не може проплачувати платіжки. Це геноцид», - розповідає учасниця протесту Ганна.

Також активісти проти того, аби «Чернівцігаз» було приватним, адже вважають це порушенням конституційних прав людини. Оскільки до людей ніхто з представників компанії не вийшов, вони зібрали підписи під зверненням до уряду, президента і органів місцевого самоврядування.

Фото та відео: ІА АСС


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації