Поліція відтіснила учасників перекриття траси у Хотині: на акції почалась бійка (ВІДЕО)

У ХОТИНІ ГАРЯЧЕ /

У Хотині Чернівецької області правоохоронці відтіснили учасників акції протесту, які перекривали трасу через новий районний поділ Буковини.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомили очевидці.

За їх словами, група поліцейських у масках відтіснили людей з пішохідного переходу, де люди перекривали рух. За словами правоохоронців, вони це зробили для того, щоб пропустити вантажівки із пальним.

"Поліцейські відтіснили людей. Дехто намагався чинити опір, їх грубо відштовхали. Мені пошкодили руку. Поліції – тьма! Фури почали їхати, дуже страшно. Це жахливо!", – цитує газета "Хотинські вісті" одну з учасниць акції протесту.

За словами очевидця події Назара Печевистого, через сьогоднішню акцію з перекриттям траси поблизу Хотина утворився значний затор із вантажівок протяжністю близько 3 кілометрів. Водії-далекобійники почали просуватися до учасників пікету, після чого поліцейські оточили людей у кільце та спробували відтіснити з дороги.

Пізніше на місці події виникли бійки та спроби водіїв фур наїхати на людей.

Щоправда, пізніше далекобійникам із активістами таки вдалося домовитися: учасники протесту пропускають фури кожні півгодини.

Нагадаємо, у Хотині Чернівецької області група місцевих мешканців перекрила рух транспорту на центральній автомобільній дорозі.

Такими діями учасники пікету висловлюють своє обурення через скандальні поправки до Постанови Кабміну щодо нового районного поділу Чернівецької області, згідно з якими планують утворити укрупнений Дністровський район із центром у смт Кельменці, а не в Хотині.

Відео: Nazar Pechevystyi


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації