Лікарняне ліжко під Чернівецькою ОДА: пів сотні протестувальників зібралися для підтримки лікарки Ольги Кобевко (ФОТО)

ВЛАДО, ТИ ЧУЄШ?! /

Під стінами Чернівецької ОДА проходить акція протесту, на якій пів сотні обурених протестувальників вимагають припинити тиск з боку влади на лікарку-інфекціоністку Ольгу Кобевко, яку через її повідомлення в соцмережах викликали на допити до поліції. Про це пише ІА АСС.

Також учасники акції вимагають більшої прозорості місцевої влади в питаннях освоєння коштів, спрямованих на боротьбу з COVID-19.

На їхню думку, непроста ситуація з забезпеченням лікарень, нестачею лікарів та платним лікуванням коронавірусу вимагає того, аби керівництво області звітувало перед громадою щодо фінансових питань щодо боротьби з COVID-19.

Нагадаємо, під час прямого включення на своїй сторінці у Фейсбук лікарка-інфекціоністка Ольга Кобевко розповіла, що знає про випадок, коли один з її пацієнтів прибув у лікарню зі своїм кисневим балоном. Заступниця голови обласної адміністрації Наталія Гусак з цього приводу звернулася до СБУ та Нацполіції, щоб вони перевірили озвучену інформацію, адже, за її словами, така самодіяльність є дуже небезпечною.

Згодом Ольга Кобевко повідомила, що її викликають до правоохоронних органів за заявою заступниці голови ОДА Наталії Гусак Своєю чергою, Наталія Гусак запевнила, що в заяві жодним чином не згадуються прізвища лікарів - посадовиця попросила правоохоронців розібратися, звідки в лікарні з'явився балон із киснем невідомого походження, та чи був він узагалі.

Фото і відео - ІА АСС


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації