В Чернівцях на зустріч з Тимошенко закликають з плакатів без вихідних даних, - ОПОРА

ВИБОРИ ПІД КОНТРОЛЕМ /

17 травня близько 20:00 спостерігач Громадянської мережі ОПОРА зафіксував на Центральній площі Чернівців плакати із оголошенням про візит кандидата на пост Президента України Юлії Тимошенко, який, нібито, має відбутися 20 травня 2014 року. Плакати були розміщенні на всіх стовпах на Центральній площі міста, декілька з них лежали на тротуарі і були без жодних вихідних даних.

Плакати оформлені у кольоровій гамі, схожій до тієї, яка використовується в агітаційній продукції Юлії Тимошенко; містять заклик прийти на зустріч із кандидатом із вказанням місцем та часом зустрічі.

Плакати не містять вихідних даних (тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів), як того вимагає закон України про вибори Президента. Окрім того друкована агітаційна продукція повинна розміщуватись у передбачених законом місцях.

В обласному штабі Юлії Тимошенко, куди Громадянська мережа ОПОРА звернулась за коментарем, сказали, що до друку та поширення вказаних плакатів відношення не мають. Вказали, що, загалом, інформація, котра міститься на плакатах, відповідає дійсності. Але плакати обласного штабу не тільки не поширюються, вони ще навіть не видрукувані. Окрім того, текст на плакаті буде відрізнятись.
 
БукІнфо (с)
 

 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації