Іван Мунтян на сесії Чернівецької облради агітував за Тимошенко і голосував за сусідів (ВІДЕО)

 А-Я-ЯЙ! / 

Депутат Чернівецької обласної ради, голова Чернівецької обласної партійної організації ВО Батьківщина Іван Мунтян під час пленарного засідання позачергової сесії облради агітував за кандидата на посаду Президента України Юлію Тимошенко. Після цього дозволив собі голосувати за двох інших депутатів під час розгляду питань порядку денного.


11 квітня відбулась 25-та позачергова сесія Чернівецької обласної ради VI скликання. Перед розглядом порядку денного виявили бажання виступити кілька депутатів. Член фракції За Батьківщину Іван Мунтян під час виступу скористався моментом для агітації за кандидата в Президенти Юлію Тимошенко. Депутат зазначив:

- Ви добре пам’ятаєте, коли під час повені був прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, сьогодні кандидат в президенти, була особисто декілька раз у нас в області і було зроблено дуже багато роботи. Тому я впевнений в тому, що ми сьогодні зможемо назад повернути ситуацію в нормальне русло і на чолі з майбутнім президентом України Юлією Володимирівною Тимошенко зробимо успішну державу.
 
Відео Інформаційного агентства АСС:
 


В словах Івана Мунтяна можна вбачати передвиборчу агітацію, адже згідно Закону України Про вибори Президента України, передвиборча агітація – це здійснення будь-якої діяльності з метою спонукання виборців голосувати за або не голосувати за певного кандидата на пост Президента України. Частина двадцята статті 64-ої забороняє використання приміщень органів державної влади, органів влади Автономної республіки Крим та органів місцевого самоврядування для проведення заходів передвиборної агітації.

До речі, місцеві ЗМІ повідомляли про те, що саме Іван Мунтян стане керівником обласного виборчого штабу кандидата на пост Президента Юлії Тимошенко

Протягом пленарного засідання сесії спостерігач ОПОРИ також зафіксував, як Іван Мунтян впродовж розгляду деяких питань порядку денного позачергової сесії Чернівецької обласної ради неодноразово порушував принцип особистого голосування та вдавався до голосування за двох своїх колег.
 
Відео ГМ ОПОРА:

 
ГМ ОПОРА

 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації