Томенко: до виборів 2015 вже відпрацьовується система підкупу голосів по 500 грн.

ВИБОРИ - 2015 / 

 

До виборів-2015 вже відпрацьовується система підкупу голосів по 500 грн.Система підкупу виборців на президентські вибори 2015 року, яка замаскована під соціальний захист вже готується до впровадження. Відповідну заяву зробив голова комітету Верховної Ради зі свободи слова Микола Томенко на прес-конференції, передає УНН.

«Знаю, що вже готується соціальний проект типу "соціальний захист 2015″ і вже сьогодні в сільській місцевості визначаються начальники, визначать проблеми, які є у людей. Їм будуть приносити в конвертах вже не по 150 гривень, а більше - по 500 гривень. Якщо система благодійної допомоги під час президентської виборчої кампанії збережеться, то про які чесних і демократичні вибори можна говорити», - заявив Томенко.

На думку нардепа, потрібно запровадити дієвий механізм, щоб вибори були чесними і прозорими.
 

«Що потрібно зробити, щоб переконати громадян, що ми повинні провести хороші і чесні вибори. Це, звичайно, до законодавства. Тут так само має бути однозначно або спеціальна комісія у Верховній Раді на паритетних засадах між владою і опозицією з залученням українських та іноземних експертів для того, щоб виписати проведення виборчої кампанії на демократичних засадах», - зазначив Томенко. 

 

БукІнфо (с)

Фото Сергія Зарайського, архів сайту


 Купити квартиру в Чернівцях
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації