У Чернівецькій районній раді оголосили про створення депутатської фракціі «ВО «Батьківщина»

ВИ ЇХ ЗНАЄТЕ /

Відповідне повідомлення на початку пленарного засідання другої сесії зачитав голова фракції Олександр Пуршага, повідомляє пресслужба обласного осередку «Батьківщини».

Відтак, члени фракції взяли активну участь в обговоренні проекту регламенту ради, внесли ряд вагомих пропозицій та зауважень.

Депутат фракції «ВО «Батьківщина» Юрій Левчик очолив постійну комісію з питань освіти, науки, культури, релігії, спорту та молодіжної політики. Кандидатуру «батьківщинівця» на посаду голови постійної комісії ухвалили більшістю голосів на другому пленарному засіданні першої сесії.

Також члени фракції увійшли до складу інших комісій: Олександр Пуршага – в комісію з питань будівництва, архітектури, інфраструктури, транспорту та зв’язку; Петро Лумей – в комісію з питань економіки, бюджету, інвестицій та міжнародної діяльності; Наталка Кошурба – в комісію з питань місцевого самоврядування, регламенту, депутатської діяльності, етики та нагороджень правових питань, міжетнічних відносин та антикорупційної діяльності; Володимир Мунтян – в комісію з питань приватизації та управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації