РНБО і Президент Зеленський учора поставили загорожу для вовків в овечих шкурах: Голова Чернівецької ОДА прокоментував блокування антиукраїнських каналів

ПЛЮС 5 КОПІЙОК /

Голова Чернівецької облдержадміністрації Сергій Осачук на своїй сторінці у Фейсбук прокоментував рішення Президента України про блокування трьох телевізійних каналів.

За його словами, таким чином держава демонструє народу "спроможність захистити його від інформаційно-гібридного насилля", яке роками вже ведеться не тільки з країни-агресора, а й з української території, бо «на жаль, наш демократичний устрій це дозволяє".

"Але і демократичні суспільства мусять уміти себе захищати, тому РНБО і Президент України Володимир Зеленський учора поставили загорожу для вовків в овечих шкурах. Щоб не споживати отруту в харчових продуктах, держава їх не допускає до людей, щоб не бути отруєним чадним газом російської душогубки, варто збагнути необхідність солідарності із прийнятим рішенням!», - написав Сергій Осачук.

Нагадаємо, що Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБОУ від 2 лютого про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та телеканалів з оточення кума Путіна Віктора Медведчука - «112», NewsOne, Zik.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації