«Парижу до наших Чернівців дуже далеко»: Володимир Зеленський вирішив особисто привітати буковинців з Новим роком (ВІДЕО)

НОВОРІЧНИЙ ЗЕ /

Президент України Володимир Зеленський особисто привітав буковинців з Новим роком.

Він побажав буковинцям достатку та миру в Новому році: «Привіт Буковино. Я щиро вітаю всіх з 2021 роком та з усіма прийдешніми святами. Хай у Новому році будуть злагода, достаток і, звичайно, мир. Чернівці - магічне місто. Інколи так і хочеться запитати: «Звідки в тебе ті чари?».

Ваше місто називають «маленький Париж», хоча, на мою думку, Парижу до наших Чернівців дуже далеко. Нехай у ваше місто завітають тисячі туристів і самі переконаються у цьому. Добробуту вам і багато-багато щастя, міцного здоров'я, усмішок на всі 32, температури на всі 36,6 і настрою на всі 100. Всім веселих свят», - сказав Володимир Зеленський.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCVoda%2Fvideos%2F1345576582442319%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="317" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації