«Команда Михайлішина» у Чернівецькій міськраді матиме на одного депутата більше

БИТВА ЗА МАНДАТ /

У Вінниці сьомий апеляційний адміністративний суд залишив без задоволення апеляційну скаргу партії "Єдина альтернатива" на рішення суду першої інстанції, згідно з яким було змінено розподіл мандатів між партіями "Єдина альтернатива" і "Команда Михайлішина".

Як повідомляє molbuk.ua, відповідне рішення суду оприлюднене у судовому реєстрі.

"Апеляційну скаргу Чернівецької обласної організації Політичної Партії "Єдина Альтернатива" залишити без задоволення, а ухвалу Чернівецького окружного адміністративного суду від 26 листопада 2020 року - без змін", – йдеться у рішенні суду.

Раніше повідомлялося, що в Чернівцях суд визнав дійсним один бюлетень за партію "Команда Михайлішина", який раніше виборча комісія не зарахувала через нечітку печатку. Відтак партія "Команда Михайлішина" отримає ще один мандат у міській раді, він дістанеться учаснику АТО Сергію Козаку.

Варто зауважити, що сьогодні міська ТВК затвердила список новообраних депутатів Чернівецької міської ради. У цьому списку присутнє прізвище Сергія Козака (Команда Михайлішина) та відсутнє прізвище Дмитра Білоуса (Єдина альтернатива), якого раніше оголосили як кандидата, який проходить до міськради.

Таким чином, у новому скликанні Чернівецької міськради партія "Єдина альтернатива" матиме не 11 мандатів, а десять, а партія "Команда Михайлішина" – не шість, а сім.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації