Брифінг депутатів обласної ради щодо зриву роботи першої сесії Чернівецької обласної ради (ВІДЕО)

ЄДИНА ПОЗИЦІЯ /

За результатами подій першої сесії Чернівецької обласної ради відбувся брифінг новообраних депутатів. Свої позиції озвучили представники політичних партій «Європейська Солідарність», «Єдина Альтернатива», «За Майбутнє» та «Аграрна партія України», які не змогли потрапити на свої робочі місця через мінування будівлі обласної ради.

Нагадаємо, сьогодні член Центральної ради політичної партії Європейська Солідарність Сергій Костинський заявив, що Офіс Президента сьогодні не зміг зібрати більшість голосів під свого кандидата на посаду голови Чернівецької обласної ради.

Спочатку, намагаючись затягнути засідання, сесійну залу покинули фракції Слуга народу, Батьківщина та Народний контроль.

Потім, після безплідних спроб цих сил поставити засідання пленарної сесії на паузу, з’явилася поліція, яка оголосила про те, що будівля Чернівецької обласної ради замінована. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Зрив засідання пленарної сесії обласної ради - ось справжнє обличчя чинної влади. Депутати ЄС наразі чекають на відновлення роботи обласної ради.", - вважає Костицький.

Детальніше про події першої сесії від безпосередніх учасників подій - депутатів обласної ради - дивіться  у рубриці НАЖИВО - на каналі Чернівці LIVE.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації