Ювілейне привітання Генерального директора ТОВ "Чернівецький Машзавод" Віктора Сідляра з Днем машинобудівника (ВІДЕО)

ЩИРО ВІТАЄМО! /

Цей рік ювілейний для флагмана машинобудівної індустрії на Буковині. Саме у 2020 році легендарному підприємству виповнюється 75 років від дати заснування. З цього приводу керівник підприємства звернувся до трудового колективу, ветеранів-заводчан, мешканців Буковини та обласного центру. Віктор Сідляр зазначив, що нині через багато економічних факторів і світову коронавірусну пандемію ТОВ "Чернівецький Машзавод" переживає не легкі часи.

Через це об’єктивно дещо скоротилися об’єми виробництва, затримується відвантаження продукції, а відповідно і платежі. Нині підприємство працює переважно на експортні замовлення в країни ЄС, СНД та Близького сходу (Ірак), а це означає надзвичайно гостру конкуренцію на замовлення та оцінку якості продукції, помножені цьогоріч на несприятливі світові економічні фактори.

Тим не менше, Віктор Сідляр не втрачає оптимізму. Каже, що Машзавод за свій довгий шлях існування пережив не один важкий період. Він переконаний, що і цьогорічну кризу підприємство подолає і знову вийде на звичні для себе високі показники. До речі, незважаючи на кризу, ТОВ «Машзавод» не скоротив жодне зі своїх соціальних зобов’язань перед працівниками підприємства, яких нині нараховується близько 500 висококваліфікованих спеціалістів. Також вчасно виплачуються різні податки й соціальні внески, в тому числі до пенсійного фонду.

Немає заборгованостей у заводу й за споживання газу та електроенергії, хоча лише за останній час вони суттєво подорожчали. «Останні місяці виникає незначна, 7-10 днів, заборгованість по зарплаті, - але це не тимчасово», - каже Віктор Анатолійович.

Поділився Віктор Сідляр своїми думками й про майбутні місцеві вибори, про те, чому категорично сам не хоче ставати депутатом (незважаючи на численні запрошення від різних політичних сил) і йти у політику та розповів про свої політичні симпатії, та чому для нього «краще жменя зі спокоєм, ніж пригорщі з трудом і томління духу».

Насамкінець, Генеральний директор ТОВ «Чернівецький Машзавод» тепло привітав працівників підприємства, ветеранів-заводчан, всіх буковинців зі славним ювілеєм Машзаводу, побажав всім міцного здоров’я, успіху та процвітання на благо рідного краю та України.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації