У Чернівцях померла волонтерка й учасниця Майдану Альони Антимійчук

ЩИРІ СПІВЧУТТЯ /

У Чернівцях перестало битися серце головної спеціалістки відділу комунікацій з громадськістю Чернівецької ОДА Альони Антимійчук.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Чернівецької облради Віталій Мельничук.

За його словами, чернівчанка померла сьогодні, на свято Покрови Пресвятої Богородиці.

"Перестало битися серце нашої дорогої Альона Антимійчук... Мар'яна Чоловська залишилася без найріднішої кровинки - сестричка Альона вже зможе підтримати її і маму лише з Господнього шляху... Від всіх свободівців області щиро приносимо свої співчуття Мар'яні та її матері... Ми з Вами в цю найскладнішу годину... Тримайтеся дорогі наші...", – написав Мельничук.

Про причину смерті не повідомляється.

Друзі, знайомі та колеги Альони висловлюють співчуття на своїй сторінках у Facebook.

"Сьогодні перестало битись серце молодої дівчини- Альони Антимійчук, нашої подруги, патріотки, яка неймовірно любила Україну. Яка починаючи з Майдану жодного разу не пропустила заходи пов‘язані з волонтерством", – написала членкиня виконкому Чернівецької міськради Наталія Фрунзе.

"Молода, надто молода щоб покидати цей світ... Дівчина з великим і чуйним серцем... Вона так любила Україну, вона так любила людей, вона так любила життя... Її більше немає з нами. Співчуття родині і якщо хоч трішечки можемо, розділяємо горе втрати разом з Вами", – написала волонтерка Алла Мустеца.

Альоні Антимійчук було всього 29 років. Окрім роботи в Чернівецькій ОДА вона була відома як волонтерка, активістка Євромайдану, представляла громадське формування "Буковинська народна комендатура".


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації