Продан може очолити тролейбусне управління у Чернівцях

ЗНАЙОМІ ВСІ ОБЛИЧЧЯ! /

З'явився перший претендент на посаду директора Чернівецького тролейбусного управління. Ним став пенсіонер та працівник АТ «Укртелеком» Петро Продан.

Про це пише ІА АСС із посиланням на відповідну декларацію про доходи за 2020 рік, оприлюднену на сайті НАЗК. У документі Петро Продан зазначив, що є кандидатом на посаду директора КП «Чернівецьке тролейбусне управління».

Згідно декларації, претендент на посаду керівника тролейбусного управління разом зі своєю дружиною у Чернівцях володіють квартирою на 176,5 квадратних метри, житловим будинком на 224,9 квадрати, нежитловим приміщенням на 118,7 квадратних метра та чотирма земельними ділянками на понад 2 тисячі квадратних метрів. Ще одну земельну ділянку на 400 квадратів вони мають у селі Мигово Вижницького району.

Претендент на посаду директора тролейбусного управління їздить на автомобілі MITSUBISHI PAJERO 2006 року випуску. Доходи у сім'ю Проданів приносить чоловік. За минулий рік він заробив 226 тисяч зарплати в Укртелекомі, 124 тисячі пенсії та 4 тисяч страхових виплат. Дружина нічого не заробила, але задекларувала 7,5 тисяч доларів готівкою.

Минулого року претендент на посаду директора комунального підприємства Чернівців Петро Продан подавав декларацію на посаду начальника П’ятого оперативного відділу територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому.

З 2007 року Петро Продан працював у керівництві обласної міліції, зокрема у 2012 році він був першим заступником начальника УМВС України в Чернівецькій області.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації