Тур вихідного дня: Запаранюк відвідав у Новоселиці підприємство «М’ясо Буковини»
Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк у неділю відвідав одне із найбільших м’ясопереробних підприємств області - ДП «М’ясо Буковини» у Новоселиці.
Підтримка вітчизняного виробника - пріоритетне завдання в межах платформи "Зроблено в Україні". Ознайомився із виробничими потужностями, поспілкувався з керівництвом та працівниками про поточний стан справ і переспективи розвитку підприємства, - написав керівник області на своїй сторінці у Фейсбук.
Підприємство постійно збільшує обсяги переробки м’ясної сировини, і зараз асортимент продукції ДП «М’ясо Буковини» налічує понад 150 найменувань: різні ковбаси, сосиски та копченості з м’яса свинини, яловичини і курятини. А технологи підприємства постійно працюють над удосконаленням рецептур та розширенням асортименту продукції, яку реалізують як в торговельній мережі області, так і за її межами, йдеться у повідомленні.
Руслан Запаранюк обговорив перспективи розвитку підприємства та співпрацю в рамках державних та регіональних програм підтримки.
-
Затвердили бюджет Буковини на наступний рік. Бойко підбив підсумки сесії, яку назвав "надзвичано продуктивною"
-
Запаранюка запитали, чому з обласного бюджету Буковинській бригаді взагалі не виділяли грошей. Відповідь здивувала...
-
Запаранюк відхрестився від слуги-утікача Волощука: "Він виїжджав за кордон, як працівник обласної ради"
-
Новий "Лексус", три квартири і машина для доньки: оприлюднили декларацію нового заступника Запаранюка
-
За час повномасштабної війни Буковина на підтримку ЗСУ спрямувала понад 800 млн. гривень - Запаранюк в ефірі "Єдиних новин"
-
На Буковині відзначили День Гідності та Свободи, пам’янувши загиблих на Майдані Героїв