Сергій Осачук офіційно підтримує кандидатуру Жаровського на посаду голови Чернівецької облради. А це не зовсім подобається Козаку і аграріям (ВІДЕО)

ЩЕ НЕ ВЕЧІР /

Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук заявляє, що всіма силами підтримає кандидата на посаду голови обласної ради, який буде висунутий від партії «Слуга народу», зокрема, Володимира Жаровського.

Про це він заявив у авторській програмі Святослава Вишинського «Без емоцій», яка виходить на каналі «Чернівецький промінь».

Стосовно моїх стосунків із Володимиром Ярославовичем Жаровським хочу сказати, що вони вже тридцятилітні. Ми з ним знайомі з 1989 року, коли я став студентом історичного факультету, а він до того там вже навчався. Ми ходили одними коридорами і пройшли одну школу тих самих вчителів і викладачів.

На запитання ведучого: «Значить ви один одному довіряєте?» Сергій Осачук зазначив: «Так, ми один одному довіряємо і я вважаю, що це найцінніший скарб можуть мати люди, особливо політики, на початку роботи. Головне – зберегти цю довіру»

Відповідаючи на запитання «Чи правда, що нинішній ваш заступник Олексій Бойко, який обраний депутатом обласної ради від Аграрної партії, претендує на посаду заступника голови обласної ради» і ви, таким чином, можете зберегти вплив на депутатський корпус», голова Чернівецької ОДА відповів: «Ми живемо з вами у дуже маленькому інформаційному середовищі, яке дуже насичене зараз. Експертне середовище прогнозує навіть, що Олексій Бойко може розглядатися кандидатом на голову обласної ради і нібито на цю посаду його має намір висунути Аграрна партія, яка хоче вибороти для себе якнайбільше. Амбіції Аграрної партії, яка має сімох депутатів в обласній раді, є настільки великими, що вони навіть мріють про свого голову. Можна зрозуміти цю амбіцію, але сподіваюся, що все ж «Слуга народу» укріпить свій успіх».

На уточнююче запитання ведучого чи підтримує Осачук цю амбіцію Бойка, який є його заступником, той відповів: «Олексій Бойко є моїм заступником, членом нашої команди. Своїми діями він, поки-що не дав мені підстави засумніватися у командній грі. Мені особисто Олексій Сергійович розповідав, що він не ініціює і не збирається висувати свою кандидатуру, але не може гарантувати, що цього не зроблять його колеги по партії.»


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації