17 грудня - перше засідання новообраної Чернівецької обласної ради. П’ятеро обраних депутатів відмовились від мандатів - серед них Василь Козак

СЕСІЯ НА ГОРИЗОНТІ /

П’ятеро новообраних депутатів Чернівецької обласної ради відмовилися від депутатських мандатів.

Про це свідчить дані, оприлюднені у постанові Чернівецької обласної виборчої комісії, пише molbuk.ua

Згідно із документом, заяви про відмову від депутатського мандата написали: Наталія Кошурба (ВО "Батьківщина"), Марина Кирилюк, Галина Абрам’юк (Єдина альтернатива), Василь Козак (Аграрна партія України) та Ніна Душинська (партія "За майбутнє").

Замість цих кандидатів до складу Чернівецької обласної ради увійдуть наступні по списку представники партій: Тетяна Цинтар (Батьківщина), Андрій Пуздряк, Оксана Філіпова (Єдина альтернатива), Дмитро Домбровський (Аграрна партія України) та Михайло Березовський (партія "За майбутнє").

Як відомо, Наталія Кошурба здобула також перемогу на виборах до Чернівецької районної ради, а Марина Кирилюк та Галина Абрам’юк стануть депутатами Чернівецької міської ради.

Водночас Василь Козак, за підсумками виборів, очолив Сокирянську ОТГ.

Раніше повідомлялося, що новообрана Чернівецька обласна рада проведе своє перше засідання уже наступного тижня. Чернівецька обласна виборча комісія призначила дату першого пленарного засідання Чернівецької обласної ради.

Як зазначається у постанові ОВК, перша сесія новообраної облради розпочнеться 17 грудня об 11.00.

У документі також зазначається, що постанова має бути доведена до всіх зареєстрованих депутатів обласної ради, оприлюднена на сайті облради та розміщена для загального ознайомлення на стенді офіційних матеріалів комісії.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації