Упродовж вихідних на Буковині сталося 8 пожеж, на одній з них вогнеборці врятували від смерті безхатька (ФОТО)

БУДЬМО УВАЖНІ! /

21 листопада у місті Чернівці на вул. Куп’янській трапилася пожежа в підвалі житлового будинку. Там тимчасово облаштували собі прихисток особи без постійного місця проживання. За попередньою інформацією фахівців, загорання виникло внаслідок їх необережного поводження з вогнем. Пожежу помітили очевидці та викликали рятувальників. На момент прибуття працівників 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці у підвалі знаходився чоловік, 1984 року народження.

Вогнеборці допомогли вийти чоловіку із задимленого приміщення, врятувавши цим йому життя. У подальшому рятувальники ліквідували пожежу. Вогонь знищив сміття у підвалі.

Як повідомили БукІнфо в Управлінні ДСНС України у Чернівецькій області, вночі 22 листопада на вул. Київській в обласному центрі горів житловий будинок. Рятувальникам про те, що сталася пожежа, повідомили сусіди. На той час площа пожежі становила 200 кв. м, вогнем було охоплено покрівлю, перекриття, меблі, домашні речі. У приміщенні утворилося щільне задимлення, тому рятувальники працювали у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. Вогнеборці ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали на момент прибуття, врятувавши від знищення будинок. Полум’я пошкодило перекриття та покриття будівлі, домашні меблі, речі та побутову техніку. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Також 22 листопада в селі Грозинці Хотинського району виникла пожежа. Там загорілося приміщення для торгівлі. Всередині приміщення нікого не було, пожежу помітили сусіди. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало порушення правил монтажу печей і димарів. Димар в приміщенні був розміщений впритул до деревних конструкцій, і від сильної температури вони загорілися.

Вогнеборці з міста Хотин і місцевих пожежно-рятувальних підрозділів сіл. Клішківці та Колінківці ліквідували пожежу на площі 70 кв. м, врятувавши від знищення приміщення для торгівлі та сусідню споруду. Вогонь знищив покриття та перекриття на площі 70 кв. м, торгівельне обладнання, продукти.

Решта пожеж було ліквідовано у Новоселицькому, Гецаївському, Хотинському районах та місті Чернівці.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації