Службовий автомобіль поліції порушив ПДР і зійснив аварію у Заставні

ОТАКОЇ! /

Сьогодні, 9 жовтня, надійшло повідомлення на спецлінію «102» про те, що у Заставні відбулося зіткнення двох автомобілів. Поліцейський на службовому автомобілі допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen».

Як повідомили БукІнфо у відділі комунікації ГУНП в Чернівецькій області, для з’ясування обставин інциденту прибули керівники поліції Чернівецької області, Заставнівського відділення поліції та відділ інспекції з особового складу УКЗ ГУНП в Чернівецькій області. Про цю подію також повідомлено у Державне бюро розслідувань.

Попередньо встановлено, що під час термінового виїзду на виклик у село Репужинці, водій слідчо-оперативної групи Заставнівського відділення поліції не надав перевагу у русі автомобілю, який рухався справа та допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen». У результаті автопригоди водій цього транспортного засобу, 21-річний місцевий житель, отримав тілесні ушкодження. Потерпілого лікарі доставили до медичного закладу для огляду та надання медичної допомоги.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За вказаним фактом керівництво Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області призначило службове розслідування, за результатами якого буде прийнято відповідне рішення.

Фото ілюстративне


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації