На Буковині за за вихідні сталося сім пожеж

БУДЬМО УВАЖНІ! /

Уночі 5 грудня на вул. Ромаданівській у місті Чернівці виникла пожежа в дачному будинку. Причиною загорання стало порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні димаря. Напередодні власник розпалив піч, і від сильної температури загорілося перекриття, впритул до якого був розміщений димар. Пожежу першими помітили сусіди та викликали рятувальників.

Як повідомили БукІнфо в Управлінні ДСНС України у Чернівецькій області, на місце події було направлено черговий караул 2 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці. Швидкому розповсюдженню вогню сприяло те, що будівля була частково дерев’яною. На час прибуття вогнеборців полум’я охопило всю споруду, площа пожежі складала 50 кв. м.

Рятувальники ліквідували пожежу в цих межах, запобігши перекиданню вогню на сусідню споруду. Полум’я знищило дачний будинок, в якому виникла пожежа.

6 грудня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарській будівлі в селі Мигово Вижницького району. На момент її виникнення господарів вдома не було, тому вогонь першими помітили сусіди. За викликом на місце події направили рятувальників з міста Вижниці, смт Берегомета та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Мигове.

Працівники місцевого пожежно-рятувального підрозділу села Мигове прибули першими та ліквідували пожежу. Вогонь знищив господарську будівлю, проте вогнеборці врятували від знищення 2 сусідні споруди. Причина пожежі встановлюється.

Окрім цього, упродовж вихідних рятувальники ліквідували пожежу в Хотинському, Кіцманському районах та обласному центрі.

Фото ДСНС (архів)


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації