На Буковині рятувальники надали допомогу водіям у буксируванні вантажівок (ФОТО)

ТАКИ ЗИМА /

Минулої доби рятувальники відбуксирували 3 вантажні автомобілі, що застрягли на засніжених автошляхах області. Зокрема, увечері 8 лютого працівники 1 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці виїхали на надання допомоги водієві вантажівки, що через складні погодні умови на дорозі з’їхав у кювет на перехресті вулиць Дзержика — Мізюна у місті Чернівці.

Вибратись самостійно звідти водій не зміг, тому рятувальники за допомогою пожежно-рятувальної техніки відбуксирували авто з кювету, після чого водій продовжив рух.

Як повідомляє управління ДСНС України у Чернівецькій області, вранці 9 лютого працівники Служби порятунку Кельменецького району отримали повідомлення від працівників поліції та райавтодору про те, що потрібна допомога рятувальників у буксирування 2 вантажних автомобілів на ділянці автодороги між населеними пунктами Мошанець – Кельменці.

Вантажівки не змогли подолати підйом на дорозі та застрягли, перекривши собою рух для іншого транспорту. Прибувши на місце події, рятувальники відбуксирували автомобілі: водій однієї фури, подолавши підйом, далі самостійно продовжив шлях, а іншу вантажівку рятувальники відбуксирували на обочину. Після цього рух на перекритій ділянці дороги було відновлено.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації