Через аварію на водогоні половина Чернівців сьогодні без води. Але обіцяють, що вода скоро буде

А НАМ НЕ ЗВИКАТИ /

Сьогодні, 30.01.2021 року, в зв’язку з ремонтними роботами по ліквідації витоку на водогоні по вулиці проспект Незалежності, 96, з 01:00 год. до 21:00 год., без водопостачання залишиться пів-обласного центру.

Про це на своєму сайті повідомляє пресслужба "Чернівціводоканалу".

Станом на 08:20 30.01.2021 року аварія водогоні на проспекті Незалежності, 96 ліквідована. Усі роботи були проведені співробітниками та технікою КП «Чернівціводоканал».

Бригада дільниці водопровідних мереж підприємства, залучивши до виконання ремонтних робіт спецтехніку підприємства, виконала розкопку в місці аварійного витоку з частковим обмеженням руху транспорту. Після чого, в 01:00 год. бригадою аварійно-диспетчерської служби відбулась зупинка водогону та скид води.

Далі було проведено підготовчі роботи для зварювання ділянки трубопроводу.

О 05:10 год. електрогазозварювальник підприємства розпочав зварювальні роботи на пошкодженій ділянці трубопроводу в місці аварійного витоку, які було успішно завершено о 06:31 год.

Після виконання зварювальних робіт бригада розпочала зворотну засипку аварійної розкопки гравійно-піщаною сумішшю паралельно проводячи роботи по заміні скидної засувки.

О 07:40 год. виконано заміну запірної арматури в оглядовому колодязі та підприємство виконало миття дорожнього покриття в місці проведення аварійних ремонтних робіт.

О 7:45 год. бригада аварійно-диспетчерської служби розпочала заповнювати трубопровід водою.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації