Подвійний аншлаг та аукціон для допомоги ЗСУ: у Чернівцях YAKTAK відіграв два концерти за один день

Концерт на біс. Або ж як у Чернівцях молодий виконавець YAKTAK виступив із подвійним концертом, читайте в матеріалі БукІнфо.

Два концерти і стільки ж аншлагів. Виконавця YAKTAK чекали в Чернівцях чи не з відкритими обіймами - квитки розкупили заздалегідь. А щоб концерт відвідали усі охочі, співак зіграв ще один, додатковий.

Малюнки, м’які іграшки, квіти... А ще танці з мобільними телефонами і прямі включення в інстаграмі - прихильники весь концерт танцювали й співали разом зі співаком.

YAKTAK - і виконавець, і автор пісень. Його хіти - "Вродлива", "Чекає вдома", "Погляд", "Порічка" стали мільйонниками по переглядах у ютюбі, а також підтримкою для кожного українця, кого найболючіше зачепила війна. Свої хіти виконавець виконує під акомпонемент гітари, що вже стала невід’ємним атрибутом його образу.

Під час виступу співак Ярослав Карпук (справжнє ім’я YAKTAK, - авт.) розіграв символічну міні-гітару на аукціоні для ЗСУ. Один із відвідувачів концерту придбав гітару за шість тисяч гривень. Після цього більшість дівчат із щасливим власником гітари прагнули зробити фото.

Після виконавця - не лише патріотичні, а й романтичні. Під пісню "Наречена" чернівчанин зробив пропозицію вийти заміж своїй коханій дівчині. А мелодія однойменної пісні стала акомпонементом для першого танцю закоханих у якості наречених.

На концерт YAKTAK у Чернівцях прийшли гості з багатьох міст країни. Зокрема, з Кривого Рогу, Одеси та навіть Донецька. Як зауважив співак, свій концерт у Чернівцях він вважає всеукраїнським.

У розмові з кореспонденткою "БукІнфо" YAKTAK розповів про свої враження від чернівецької публіки та зізнався, що половину від заробленого віддає на допомогу армії.

"Тепло й сонячно на вулиці. Таким був і прийом чернівецької публіки. Це неймовірне місто, куди хочеться повертатися, - зауважив Ярослав. - Так, справді, мої пісні мають певний сенс, вони несуть у собі всі ті емоції та переживання, які відчуває нині кожен українець. Був би щасливий, якби ці пісні допомагали нам переживати війну психологічно. Та це не єдине, чим прагну допомоти всім нам у боротьбі проти ворога. Чимало моїх близьких та знайомих зараз на фронті. Я ж на концертах збираю кошти на авто для армії. Половина з усього заробленого - на армію".

Співак зауважив, що вже скоро планує повернутися до Чернівців з черговим концертом, анонсувавши наступний виступ у місті на дев’яте вересня.

Марина КОРПАН, журналістка
Спеціально для БукІнфо (с)

Світлини авторки


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації