Нацвідбір-2024. Колишній учасник "Євробачення" MELOVIN натякнув на фальсифікацію результатів

Популярний український співак і учасник цьогорічного Національного відбору на Євробачення-2024 MELOVIN, який за результатами суддівського та глядацького голосування отримав 18 балів і посів третє місце, дав перший коментар після оголошення переможців. Як можна зрозуміти зі слів виконавця, у нього є питання стосовно коректності підрахунку голосів українців через масштабний збій у роботі застосунку "ДІЯ", пише видання Oboz.ua

Костянтин Бочаров (справжнє імʼя) не вірить, що додаток міг "впасти" через перенавантаження і рекордну кількість відвідувачів, аргументуючи це тим, що хакери із країни-терористки Росії намагалися "покласти" "Дію", але у них, навідміну від українських єврофанів, не вийшло. Своїми підозрами стосовно фальсифікації голосів співак поділився в інтервʼю під час "Єдиного марафону", фрагмент із якого оприлюднив на особистій сторінці в Instagram.

Крім того, у артиста виникли питання стосовно такого великого розриву між першим і другим місцем за кількістю голосів глядачів – майже у сім разів, що є абсолютним рекордом. Також учасник Нацвідбору збентежений балами від професійного журі, мовляв, навіщо вони ставили високі оцінки тим, кого після виступу наживо критикували.

"Чи погоджуюсь я з голосуванням? Воно викликає багато запитань: "злетіла" ДІЯ – це неможливо, адже туди чи не щодня намагаються пробратися хакери окупанта і дарма; розрив між 1 і 2 місцем в 600 000 – питання; а ще, хто пояснить голосування журі, коли тих, кого критикували оцінили найвище", – висловив свою думку MELOVIN.

Ба більше, співак майже прямо заявив, що Нацвідбір нібито був "куплений". Як відомо, переможницями, які отримали 10 балів від журі і 11 від глядачів (понад 723 тисячі голосів), стали Jerry Heil та alyona alyona. Остання є співзасновницею та учасницею лейблу ENKO, а її колега з ним співпрацює.

MELOVIN прокоментував: "Якщо ми спочатку чули від блогерів у коментарях, що лейбл ENKO запропонував оплатити більшу частину на Євробаченні, щоб поїхати, то сьогодні ми це почули у стінах "Суспільного" від робітників, які там працюють. Дякую за цю інформацію".

Реакція співака на результати Нацвідбору багатьом здалася дещо "ображеною". Тож трошки згодом MELOVIN виклав додатковий пост, у якому підкреслив, що немає жодних претензій до Jerry Heil та alyona alyona, і щиро бажає їм перемогти в Мальме. Також співак подякував своїй команді і фанатам за підтримку та голоси.

"Бали журі стали для мене справжнім здивуванням, робота Дії викликала чимало нервів і питань. Проте я не вважаю, що серед 11 фіналістів були переможці і програвші – всі учасники були різні музично, мали свій стиль. І це цікаво. Я це говорю не як учасник відбору. Щиро бажаю переможцям гідно представити нашу країну на європейській сцені. Розірвати та завоювати слухача! Бо, як я і казав в кожному інтервʼю, їхня пісня – це раз*об! І я слухав її на повторі! Тому, шановні коментатори, ваші спроби одягнути на мене сорочку жертви, яка не вміє програвати, мають досить дивний вигляд. У мене є зерно сумніву стосовно голосування, але аж ніяк не до наших переможниць", – прокоментував MELOVIN.

Зазначимо, букмекери тим часом прогнозують Україні впевнену перемогу на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2024. Після оголошення результатів Нацвідбору, згідно з якимив Мальме (Швеція) поїдуть Jerry Heil та alyona alyona, шанси нашої країни виросли з 15% до 16%.

В свою чергу, дует українських співачок alyona alyona та Jerry Heil прокоментували свою перемогу в Національному відборі на "Євробачення-2024".

Виконавиці з'явилися у студії "Сніданку з 1+1", де зізнались, що планують змінювати у номері, а також відповіли на закиди, що нечесно посіли перше місце.

Так, артистки після виступу у фіналі нацвідбору отримали деякі зауваження від членів журі. Зокрема, їм порадили попрацювати над взаємодією на сцені, а також зробити номер більш світлим. Jerry Heil наголосила, що вони обов'язково дослухаються до всіх порад та до виступу на головній сцені "Євробачення" ще будуть удосконалюватися.

"Звісно, ми будемо дослухатися до порад. Ми з Альоною насправді хотіли, щоб цей номер мав світліший вигляд. Але у нашому номері в роботі зійшлося дуже багато команд і вирішувати такою величезною кількістю людей швидко – це складно. Тому ти покладаєшся вже на продюсера проєкту. Ми дослухалися і зробили так, як нас попросили. Тепер ми ще раз переконалися в своїй позиції", - прокоментувала артистка.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації