У Шипинцях дідусь "під мухою" підстрелив з рушниці односельчанина

ПОСВЯТКУВАЛИ... /

8 березня, в селі Шипинці між двома чоловіками виник конфлікт, в результаті якого один із них отримав вогнепальне поранення. За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що 76-річний буковинець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вистрелив з гладкоствольної мисливської рушниці у 66-річного односельчанина, поранивши його плече. Відповідних документів на зберігання зброї в буковинця не було.

Як повідомили БукІнфо у відділі комунікації ГУНП в Чернівецькій області, правоохоронці затримали правопорушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції повідомили правопорушнику про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 15 (Замах на злочин) та частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За клопотанням слідчих Кіцманський районний суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації