Суд поновив на посаді головного лісівника Закарпаття, якого затримували на хабарі в Чернівцях

А СУДДІ ХТО?! /

Суд поновив на посаді головного лісівника Закарпаття Віктора Яковця, якого у листопаді минулого року Державне бюро розслідувань затримувало на хабарі в Чернівцях.

Як повідомляє molbuk.ua, про це журналіст Віталій Глагола повідомив у своєму телеграм-каналі.

Журналіст посилається на ухвалу Хмельницького апеляційного суду, якою Яковця поновили на посаді начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства.

"Пам’ятаєте я писав, екс-регіонал і лісовик Віктор Яковець обіцяв перемогу на аукціоні із продажу лісу і 2 листопада на передачі хабаря в Чернівцях його затримало ДБР? Він пропрацював на Закарпатті менше місяця. Так от, його спочатку випустили під заставу, а далі справа затихла і вуаля - з‘явилось рішення суду про поновлення. Апеляційний суд Хмельницької області (!) поновлює його на посаді начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства", – написав Глагола.

Раніше повідомлялося, що у листопаді 2020 року в Чернівцях співробітники Державного бюро розслідувань затримало головного лісівника Закарпатської області, який начебто обіцяв перемогу на аукціоні з продажу лісу.

З 2019 року до призначення головним лісівником Закарпаття Яковець очолював Хотинське лісове господарство в Чернівецькій області.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації