Відбулося перше засідання Громадської спостережної ради КП «Калинівський ринок»

Відбулося перше засідання Громадської спостережної ради комунального підприємства «Міський торговельний комплекс «Калинівський ринок» в новому складі, який затверджено рішенням міської ради.

Відповідно до вимог Положення про Громадську спостережну раду, на її першому засіданні було обрано голову Ради – уповноважену особу від підприємців КП МТК “Калинівський ринок” – Василя Шкробанця. Про це повідомляє пресслужба Ратуші.

Під час засідання члени новообраної Громадської спостережної ради ознайомилися з функціями і завданнями, організаційними питаннями роботи, правами та обов’язками Громадської спостережної ради.

Довідка

Громадська спостережна рада КП МТК «Калинівський ринок» – є колегіальним контрольно-дорадчим органом підприємства, який створений з метою здійснення нагляду та контролю за її виробничою і фінансово-господарською діяльністю.

На засіданнях розглядаються фінансові звіти підприємства, вносяться пропозиції щодо щорічних планів його розвитку, внесення змін та доповнень, пропозицій щодо покращання діяльності КП МТК “Калинівський ринок” у вигляді конкретних заходів тощо. При цьому, Громадська спостережна рада не має права втручатися в оперативно-господарську діяльність підприємства і її рішення носять рекомендаційний характер.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації