У Чернівцях відбувся Українсько-Латвійський бізнес-форум

У Чернівцях відбувся Українсько-Латвійський бізнес-форум за участю представників дипломатичних установ, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, бізнесових кіл Латвії та України.

Під час зустрічі йшлося про перспективи та напрями українсько-латвійського економічного співробітництва, повідомляє Чернівецька обласна рада.

Заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк привітав учасників форуму. Посадовець подякував латвійському народові за гуманітарну, військову та фінансову підтримку українців під час злочинної військової агресії росії проти України. Він також наголосив, що українці борються з окупантом та, одночасно, планують відновлення своєї країни, тому зацікавлені в економічній співпраці із представниками латвійського бізнесу.

«Ми маємо можливості та бажання співпрацювати, адже налагодження тісних економічних зв’язків дозволить розвиватися обом державам. За 1 півріччя цього року в експортно-імпортних операціях між Буковиною та Латвією взяли участь 10 суб'єктів підприємницької діяльності. Впевнений, що сьогоднішній форум дозволить збільшити цю цифру», - сказав Михайло Павлюк.

Також виступили: Руслан Запаранюк, начальник Чернівецької обласної державної адміністрації, Едмундс Валантіс, державний секретар Міністерства економіки Латвійської Республіки (онлайн), Ілля Хочь – Почесний консул Латвійської Республіки в м. Чернівці та інші.


 Купити квартиру в Чернівцях
Коментарі:
Більше новин по темі:
Не пропускайте важливих новин!
Увімкніть сповіщення, та отримуйте новини моментально після публікації